Het traject van A-Z

Werkwijze

Als het gaat om de ontwikkeling van een website of webshop wordt onderstaande globale werkwijze aangehouden. Als de opdracht van grote omvang is kan er een tijdschema worden overeengekomen.

 1. strategia opzioni Vrijblijvende  http://www.waggawoof.com/?miooa=le-opzioni-binarie-non-ci-sono-tutti-i-giorni&741=00 offerte
  Nieuwe klanten van Think Webdesign binary 60 second trading  ontvangen altijd een vrijblijvende prijsopgave. Via onze website kunt u eenvoudig voor één of meerdere diensten een offerte aanvragen. E-mailen of telefonisch contact opnemen kan ook.
  .
 2. opcje binarne mbank Plaatsen van de opdracht
  Als de offerte aansluit op uw wensen, eventueel nadat de offerte gewijzigd is naar aanleiding van overleggen en correspondentie, kunt u besluiten een opdracht te plaatsen. Een opdracht komt tot stand na het retourneren van een volledig ingevulde onder ondertekende opdrachtbevestiging.
  .
 3. source link Uitvoering van de opdracht – visualisatie
  Samen met de opdrachtgever en/of contactpersoon wordt een concept ontwerp ontwikkeld. Deze wordt gepubliceerd op een tijdelijk internetadres waar u deze kunt controleren. Eventuele wijzigingen zijn zo gemakkelijk aan te wijzen. Nadat het concept is goedgekeurd wordt deze tot website ontwikkeld.
  .
 4. see url Scripting, modules, site tools
  Afhankelijk van de opdracht; nieuwsbrief systeem, mini enquete, navigatiemenu, CSS, content management systeem enzovoorts, worden in de website verwerkt. De database en database structuur wordt aangemaakt. De bouwstenen om verder te kunnen zijn gelegd en met de werking kunt u eventueel gaan “spelen”.
  .
 5. http://stadsmagasinet.se/oskarshamn/sa-malar-du-om-huset/ Teksten en foto’s
  Uw teksten en foto’s kunnen online worden gezet. Indien sprake van een content management systeem kunt u dat na de oplevering eenvoudig zelf doen (kostenbesparend) (mits anders overeengekomen).
  .
 6. follow site Bijwerken, wijzigen en uitbreiden
  Gedurende het hele traject, maar ook na oplevering, heeft u de mogelijkheid om wijzigingen en/of uitbreidingen aan ons door te geven. Alles dat niet direct uitgevoerd hoeft (of kan) worden, wordt opgeslagen. Het kan ook voorkomen dat er wijzigingen of uitbreidingen zijn doorgegeven die niet meer nodig zijn, omdat de website verder is ontwikkeld. Alles dat u per e-mail heeft gestuurd en telefonisch doorgegeven, en voor dat wat niet binnen de offerte valt, ontvangt u een aanbieding. De definitieve wijzigingen worden in de website verwerkt.
  .
 7. http://drybonesinthevalley.com/?tyiuds=stock-options-understanding Puntjes op de i
  Het complete geheel wordt nogmaals nagelopen en, net als tijdens de ontwikkeling, nog eens grondig getest op de werking. Met name de mogelijkheden waarmee potentiële klanten van u, u via uw website kunnen contacteren.
  .
 8. enter site Oplevering
  De website wordt online gezet onder uw eigen domeinnaam of op de daarvoor aangewezen webruimte. U kunt dit ook zelf doen. De website kan dan naar wens worden opgeleverd via e-mail, op CD, DvD, USB stick of .ZIP bestand welke u kunt downloaden.
  .
 9. http://captainaugust.com/?koooas=top-10-broker-per-opzioni-digitali&fe2=15 Garantie
  Van tijd tot tijd wordt software, dat op webservers draait, waaronder PHP en MySQL (database) software up to date gebracht. Elke website, webshop of andere online webapplicatie draait op een webserver, maakt gebruik van die software. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een webapplicatie (APP) dat geschreven is op het jQuery platform, dat ook van tijd tot tijd geupdate wordt.Mochten door updates onverhoopt problemen ontstaan met de werking van uw website, CMS, online shop of andere webapplicatie(s) en is daar geen aanvullende overeenkomst voor gesloten, dan worden functies tegen gereduceerd tarief geherprogrammeerd om een vlekkeloze werking te garanderen. Het gereduceerde tarief geldt alleen als uw website, online shop of door Think Webdesign ontwikkelde webapplicatie bij Think Webdesign is ondergebracht.