Wat is webhosting

Wat is webhosting?

Om uw website 24 uur per dag en zeven dagen in de week op het Internet te publiceren, huurt u als het ware een stukje ruimte op een (web)server. Dat noemen we webhosting. De verschillen tussen aanbieders van webhosting kunnen behoorlijk uiteen lopen. De belangrijkste factoren zijn wel:

  1. Een offline dating apps hoge uptime, waarmee uw website en e-mail altijd bereikbaar zijn
  2. De verbindings new england patriots trade options snelheid tussen de webserver en internet (website opbouw bepaald de snelheid ook)
  3. De online dating fife scotland service en source site support dat gegeven wordt en kan worden
Think Webdesign biedt Quality webhosting, hoge uptime en beschikbaarheid!

Hoge uptime & hoge beschikbaarheid!

Er is sprake van redundant servers, het in overvloed voorkomen van downtime: Backup servers, welke het werk van de hoofdserver overnemen bij onverhoopte uitval van een complete server, dat door a-merk componenten te gebruiken, nauwelijks voorkomt. Gebeurd dit toch, dan is dat voor u, maar ook voor de bezoekers van uw website, niet merkbaar. In elke server is sprake van een RAID configuratie. Dat wil zeggen dat bij onverhoopte uitval van een harddisk (waar uw website op staat opgeslagen), de backup harddisk verder draait. Uitval is hierdoor voor u niet merkbaar.

Professionele bedrijvigheid op internet

Bij clustered hosting wordt uw website (data) verdeeld over meerdere servers. Dit komt snelheid en bereikbaarheid ten goede. Uw website wordt, zodra deze wordt opgevraagd, geserveerd vanaf de server die op dat moment het minst belast is.

http://pianoforte.com.au/?porawa=fpd-trading-system&445=44 Verschillende locaties

De servers zijn ondergebracht in verschillende data centers, maar altijd in Nederland. De andere locaties noemen wij onze ‘backup’ locaties.

Meerdere backup locaties in Nederland zorgen eveneens voor hoge uptime!
Mocht onverhoopt en ondanks a-merk apparatuur (servers) en redundant uitvoeringen en redundant uitvoering data center netwerk onverhoopt toch met een storing of bijvoorbeeld uitval stroom te kampen krijgen (het stroomverbruik van een data center wordt dikwijls vergelijken met dat van een fabriek) en kan dat niet binnen acceptabele tijd opgelost zijn of worden, dan schakelen wij over op één van onze backup locaties, waar nog eens sprake is van ongeveer dezelfde redundante uitvoeringen!

click here Voor elke klant met een hosting pakket

Als u uw website bij Think Webdesign onderbrengt en u maakt gebruik van ten minste één domein en één van deze Quality hosting pakketten, dan nemen wij werk en zorg uit handen. E-mailen om instellingen aan uw website(s), e-mail, DNS, database enzovoorts te verrichten mag altijd; een enkele e-mail aan info@thinkwebdesign.nl, telefoontje, Whats App, SMS, voor het wijzigen van instellingen, het aanmaken van nieuwe e-mailadressen, aanmaken (extra)FTP accounts enzovoorts, volstaat.

Exclusief voor klanten van Think Webdesign: Gratis lidmaatschap!
U ontvangt daarover geen factuur, want elk jaar opnieuw heeft u de beschikking over  taurus trading binary een uur gratis arbeidstijd, inzetbaar voor werkzaamheden aan uw website, aanverwante en andere internet gerelateerde zaken.

Zelf inloggen
Op verzoek ontvangt u de inloggegevens van het beheerpaneel waarmee u zelf instellingen kunt verrichten, onder meer: e-mail adressen aanmaken, e-mail auto beantwoorders, afwezigheidsassistent, backups maken van alle website- en database data, inclusief gebruikersinstellingen, e-mailinstellingen en het spamfilter streng(er) instellen.

Door uw website, hosting en/of domein bij Think Webdesign ondergebracht te hebben of onder te brengen kan er door ons gewerkt worden in onze eigen vertrouwde (IT)omgeving, dat niet alleen een kostenbesparing oplevert als het gaat om de ontwikkeling van uw website of webapplicatie,  maar ook de communicatie lijnen blijven kort, u heeft één aanspraak punt. Think Webdesign biedt  opcje binarne anyoption volledig service. 

get link Kijk ook bij: Service en support algemeen of bekijk de shared– of clustered hosting pakketten.