Domein parkeren

Domein parkeren

http://mieto.fi/?loask=ipq-option&9b4=50 säkert köp av Sildenafil Citrate Waarom uw domein vastleggen? Uit de media:

14 miljoen + 6 miljoen = 20 miljoen dollar voor 2 domeinen!

De domeinnaam sex.com is verkocht voor een bedrag van veertien miljoen dollar, een relatief hoge prijs voor slechts een webadres. Voor Gary Kremen, de man die in 1994 sex.com registreerde, is een http://gsc-research.de/gsc/research/hv_berichte/detailansicht/index.html?cHash=45f1c7c8be miljoenenwinst op een domeinnaam niet zo ongewoon. Zo verkocht hij eerder match.com voor 6 miljoen!

Niet altijd succes!

De optimistische eigenaar dacht – aangespoord door het gigantische succes van sex.com – het domein hell.com wel kwijt te raken. Ondanks de nabijheid van halloween lukte dat dus niet. Het was één van de weinige domeinnamen die niet verkocht werden op een veiling.

cameras.com werd verkocht voor 1.5 miljoen dollar
sexeducation.com voor 120.000 dollar en
babies.net ving nog even 26.000 dollar

http://ramshergill.com/womens/mode-ourzazate/ ….daarom uw domein vastleggen.

Vanaf 5 domeinen ontvangt u 50% korting op onze service: digitaal visitekaartje, geen complete site, wel online en in te zetten om domeinnamen te verkopen, digitaal visitekaartje bestaat uit een domein + webhosting + uw contact gegevens online onder de domein + een contact formulier en een gratis € -bied formulier. Standaard in het Nederlands, optioneel (ook) in het Engels, Duits, Frans en/of Spaans.