Veel gestelde vragen

get link HomeSupportVeel gestelde vragen

here Meer weten of iets te vragen, maar te laat of geen zin om te bellen of te e-mailen?
Misschien staat uw vraag erbij!

enter site

Veel gestelde vragen (9)

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website

http://www.bgroads.com/?prosturadlo1=investire-opzioni-digitali-con-poco&b19=19 Bedoeld u meer bezoekers of meer verkopen (omzet) en meer leads? Traditionele wijze om de vindbaarheid van uw website te vergroten zijn: uw website aanmelden op startpagina’s, plaatsen van banners en links op goed bezochte andere websites. Houdt er wel rekening mee dat de inhoud van andere websites, waarop u een link plaatst of uw website op aanmeldt, qua inhoudt aansluit of overeenkomt met de inhoudt op uw website. Plaats uw link niet op zgn. linkfarms die webpagina’s met alleen maar links bevatten. Plaats uw link op websites met kwalitatief goede informatie. Door het plaatsen van een link op een website die al in een zoekmachine staat, wordt uw website automatisch gevonden door zoekmachines. Voor een juiste indexering in zoekmachines zijn SEO gerichte criteria van belang. Ook te denken valt aan Social Media. Bij elke door Think Webdesign ontwikkelde website is onder andere sprake van de Basis SEO criteria. Bekijk ook de rubriek onder Internet Marketing.

Wat is de levertijd van een website

click here Voor basis websites worden vaak de volgende levertijden gehanteerd: één week, twee weken, drie weken, vier weken, maar ook drie of zes maanden is geen uitzondering. Mede is de levertijd afhankelijk van de omvang van het project en de drukte op dat momenten. Voor projecten van grotere omvang wordt een tijdsplan opgesteld. Spoed opdrachten zijn mogelijk. In de offerte vindt u de levertijd.

Wanneer heb ik een CMS nodig?

Een CMS (Content Management Systeem) is zeer handig als u zelf snel uw website wilt wijzigen (onderhouden). Een CMS kan ook een hulpmiddel zijn voor de technische partij of webdesigner en is dan kostenbesparend, omdat wijzigingen, bijvoorbeeld het toevoegen van een webpagina of het wijzigen, veel eenvoudiger en sneller gedaan kan worden.

Ik heb al een domeinnaam, kan mijn website daarop?

Nee, op een domeinnaam kan zonder (web)hosting geen website (of andere data) geplaatst worden.

Ik heb al webhosting, kan mijn website daarop?

Ja, websites ontwikkeld door Think Webdesign worden naar wens opgeleverd op CD, DvD of online op de aanwezen web ruimte, dus ook binnen uw webhosting pakket. Om zgn. opstartproblemen te voorkomen, ons te laten werken in onze vertrouwde omgeving, niet aan beperkingen gebonden te zijn aangaande de ontwikkeling van uw website en 100% ondersteuning en support te kunnen garanderen, adviseren wij u om uw domein gratis te verhuizen en van één van de hosting pakketten van Think Webdesign gebruik te maken. Bij alle website pakketten is een domein en hosting inbegrepen.

Kan Think Webdesign mijn website onderhouden of wijzigen?

Ja, ook niet door Think Webdesign ontwikkelde websites kunnen door ons worden onderhouden of worden aangepast naar uw (specifieke) wensen en eisen. Belt u ons gerust eens op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Kan ik e-mail zonder e-mailprogramma ophalen?

Nee, zonder e-mailprogramma kunt u geen e-mail ophalen of uitlezen. Wel kunt u vanaf elke PC, tablet, Iphone of ander medium met internet verbinding uw e-mail uitlezen met webmail, dat gratis bij elk hosting pakket geleverd wordt.

Hoe stel ik mijn e-mailadres in?

Een duidelijk stappenplan met scherm afdrukken voor het instellen van uw e-mailaccount vindt u op de deze pagina.

Waar vind ik een prijslijst?

Als u informatie wenst over onze echt voordelige prijzen, dan kunt u contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.