Support

Uitstekende service en support

Think Webdesign heeft enter site service en support  source site hoog in het vaandel staan. Think Webdesign verleent daarom uitstekende service en support. Denkt graag mee in (creatieve) oplossingen (op maat naar specifieke wensen en eisen) als u dat op prijs stelt. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen; via onze website, de support pagina’s:

Per e-mail:

Telefonisch:
  • 035 77 22 768
  • 06 4620 4321
Overige:
  • Skype: thinkwebdesign (Robert P. Stoffer)
  • WhatApp (06 4620 4321)
  • MSN (thinkwebdesign@hotmail.com)

come guadagnare con le opzioni binarie 60 secondi Onverhoopte klacht?
Think Webdesign kent ook een uitgebreid klachtenbehandeling systeem, waarbij er naar diverse criteria gekeken wordt die samen hangen met uw klacht. Het spreekt voor zich u alles van Think Webdesign verwachten mag, dat logischerwijze verwacht mag worden en in de aard van de opdracht ligt. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, dan kunt u een brief of e-mail naar klacht@thinkwebdesign.nl sturen. Vermeld daarbij A.U.B. niet alleen wat er is gebeurd, maar ook wat u had verwacht en wat u nu verwacht dat tot een oplossing kan leiden. Wij nemen uw klacht serieus en nemen daar de tijd voor. Is uw klacht zodanig die in de toekomst voorkomen kan worden, dan schromen wij niet de Think Webdesign dienstverlening daarop aan te passen om hoge service en kwaliteit in de toekomst nog beter te waarborgen.

http://hardware2u.com.au/?kasas=pof-dating-contact-number&d24=74 Bereikbaar
Onze support desk is ook mobiel te bereiken, via vaste telefoon, via WhatsApp, SMS, via MSN en Skype.

http://obat-kutil-dikemaluan.com/?pifpax=nadex-binary-options-demo&97d=1a Teruggebeld worden
Mochten wij niet in de gelegenheid zijn uw telefonische oproep te beantwoorden, dan wordt u mits u met nummer herkenning belt, altijd netjes teruggebeld. Het maakt daarbij niet uit of u van de bel me terug service gebruik heeft gemaakt.

watch Snelle response tijd, voorrang voor huidige klanten en zaterdag + zondag
De response tijd op e-mailberichten is ongekend en huidige klanten worden in drukke tijden altijd met voorrang behandeld, waardoor nieuwe klanten achteraan sluiten. Als u een e-mail stuurt naar Think Webdesign, dan ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging, zodat u weet uw e-mail is aangekomen.

http://airshow-magazin.de/?author=19 Zaterdag en zondag en Service Level Agreement (SLA)
Vaak kunt u ook in het weekend, op zowel zaterdag als zondag antwoord per e-mail van ons verwachten en is met Service Level Agreement (informeer) gegarandeerd. Neemt u een managed VPS of managed Dedicated server af, dan kunt u in geval van een onverhoopte storing op zaterdag en zondag ook telefonisch contacteren op het telefoonnummer u in de SLA ontvangen heeft.

http://modernhomesleamington.co.uk/blog/bathrooms-blog/itemlist/user/42-superuser?start=70 Hoge beschikbaarheid garantie
Om de uptime (bereikbaarheid) van de websites en e-mail van onze klanten te garanderen, zijn er naast goede apparatuur en bijbehorende mogelijkheden als redundant servers en raid configuraties, altijd genoeg collega’s die 24 uur per dag paraat kunnen staan als nodig en kunnen wij bij een onverhoopt langdurige storing inspelen door domeinen om te leiden naar een andere locatie!

fare trading con meno di 50 Gratis nieuwsbrief voor klanten
Periodiek versturen wij een leuke nieuwsbrief waarmee u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op Internet gebied en aanverwante die van invloed zijn op uw website om daar zo nodig op in te kunnen spelen. De nieuwsbrief en afgeschermde support pagina’s zijn gratis voor onze klanten.

http://bundanoonhotel.com.au/?plerok=Tastylia-italy Tips en suggesties?
Natuurlijk zijn tips en suggesties ook van harte welkom, zij het niet voor ons onmisbaar om onze hoge service en dienstverlening te waarborgen! Bovendien profiteert u als klant met gratis lidmaatschap of aspirant klant van een plezierig en langdurig gebruik van de dienstverlening en services van Think Webdesign. Geef om die redenen uw tips en suggesties door.