Positie 1 pagina 1 op google.nl

HomeLaatste nieuws, blog, acties en aanbiedingenAanbiedingenPositie 1 pagina 1 op google.nl

Toppositie-zoekmachines

Nog even 1 keer knallen dan!

Hilversum, 25 september 2013
Door: Robert P. Stoffer

Daverende aanbieding

We leven nu in september en wil ik nog voor het einde van dit jaar ook voor uw bedrijf, dienst of product een toppositie in zoekmachines, waaronder op google.nl verzorgt hebben of meerdere, dan begint de tijd te dringen. Nee, ik heb het in dit artikel niet louter over het starten van Google AdWords, waarbij iedere keer dat er op uw link geklikt wordt door Google een bedrag met u afgerekend wordt.

Ik heb het in dit artikel wel over indexeringen op de see url eerste pagina op google.nl op de voor uw bedrijf of voor uw diensten en/of producten relevante zoektermen. Als het even mee zit op http://mtk.com.pl/index.php positie 1 uiteraard. Het gaat om indexeringen in het (organische) linker gedeelte, waar het in dit artikel verder over gaat. Daarbij zijn namelijk geen kosten per klik gemoeid zoals u wellicht al weet.

Tussen twee haakjes: een combinatie van AdWords en hoge indexering in het organische gedeelte is natuurlijk ook mogelijk. Het bedrag kunt u met AdWords zelf instellen, bijvoorbeeld 15 euro per dag met een maximum van 15 cent per klik (€ 450,00 per maand). Een hogere of lagere investering kan natuurlijk ook. Boven het bedrag dat u of mij laat instellen wordt de advertentie niet langer getoond. Hieronder verder over het organische linker gedeelte.

Wat levert het u op?

Wat houdt zo’n aanbieding nu precies in of nog belangrijker, wat levert het voor u op? De eerste vraag beantwoord ik graag in de vorm van een passende persoonlijke, maar ook vrijblijvende offerte. De tweede vraag beantwoord ik met behulp van statistieken welke ik zojuist snel op bekende websites en blogs via zoekmachines gevonden heb en u desgewenst zelf ook kunt vinden of nagaan.

Veel berichten gaan erover dat alleen de eerste pagina telt en dat is ook zo, immers leveren die indexeringen leads en verkopen op. Hier volgen de statistieken:

80% van de mensen die gebruik maken van een zoekmachine klikken op resultaten die op de eerste pagina staan. Meer dan 90% van de Nederlandse internetgebruikers maakt gebruik van de zoekmachine op google.nl. Tussen die eerste 10 resultaten op de eerste pagina onderling, zijn verschillen:

 1. 32,5% (positie 1)
 2. 17,6%
 3. 11,4%
 4. 8,1%
 5. 6,1%
 6. 4,4%
 7. 3,5%
 8. 3,1%
 9. 2,4%
 10. 2,4% (positie 10)

bron: chitika.com, statistieken 2013

Pagina 2 is nog goed voor 4,8% en pagina 3 is te verwaarlozen. Duidelijk mag zijn: http://webconsultingsmp.it/?rjuks=futures-trading-system&48f=02 hoe hoger de positie, hoe vaker erop geklikt wordt, hoe groter de omzet kan zijn. .

In klinkende munten € 16.087,=

Ik geef u een voorbeeld hoe te berekenen, dat niet moeilijk is. Stel u heeft een verhuurbedrijf voor limousines. Iedere keer dat de limousine verhuurt wordt, is er een winstmarge van € 250,00.

We kunnen achterhalen wat het zoekvolume is geweest op een zoekterm als: “limousine huren“, “verhuur limousines” en “limousine huren in Amsterdam”. Het gemiddeld maandelijkse zoekopdrachten bedraagt: 6.600 keer. Positie 1 ontvangt daardoor 32,5% van 6.600 = 2145 klikken (bezoekers).

 1. 2145 (bezoeken bij positie 1)
 2. 1161
 3. 752

De rest mag u zelf uitrekenen.

Natuurlijk plaats niet elke bezoeker een bestelling, integendeel. In de marketingbranche is mijn ervaring dat er gesproken wordt over 1,5% á 3%, maar heb ook 5% gehoord. Misschien 5% omdat ik dan een marketeer aan de lijn had die maar wat graag wilde dat ik een bestelling zou plaatsen.

We gaan in deze gewoon eens uit van geen 1,5% á 3%, maar van maar 1%. Als 1% van de bezoekers een bestelling plaatst is dat goed voor: 1% van 2145 met een positie 1 = 21 bestellingen. De winstmarge per keer dat een limousine verhuurt wordt is in dit voorbeeld € 250,00. 21 bestellingen x € 250,00 = € 5.250,00. Zouden we wel uit zijn gegaan van 3%, dan spreken we over een winstmarge van € 16.087,50.

Interesse in topposities?

Voor een  http://statusme.com/page/images/StatusMe Logo (600dpi) JPG.jpg trading binary options with ezt on-wijs aantrekkelijk bedrag ga ik ook graag voor u aan de slag. Uiteraard worden alle statistieken gemeten. Zo is eenvoudig te bepalen om te stoppen, bijvoorbeeld als u overboekt raakt of door te gaan.
Ik start graag in de maanden oktober, november en december, http://www.swazilandforum.com/?n=iqoption-binary iqoption binary vol=vol en first come, first serve.

Op deze webpagina kunt u direct zoektermen invullen die voor u (uw bedrijf, product, dienst) relevant zijn. Ik heb die nodig om te onderzoeken en vervolgens daarop een passende offerte samen te stellen, vrijblijvend en gratis.

 

Geen reactie mogelijk.