Populaire webapplicaties

Meer dan 50 populaire webapplicaties

Elke klant die gebruik maakt van één van de hostingpakketten van Think Webdesign en een beetje kennis heeft van installatie van software en de configuratie, kan met een paar muisklikken de meest populaire opensource webapplicaties installeren en in gebruik nemen.

Via het beheerpaneel hosting installeert u eenvoudig één of meer webapplicaties op uw website of om uw website mee te beheren of uit te breiden met extra functionaliteit. Meer dan 50 van de meest populaire webapplicaties staan ter uwer beschikking, waaronder:

  • Joomla, WordPress, Drupal
  • Oscommerce, Magento, Opencart,
  • PHPbb forum, Concrete 5, Prestashop
  • Zencart, HelpCenter, Typo5
  • En nog heel veel andere

Bekijk alle webapplicaties

Voor klanten die gebruik maken van het Compleet websitepakket II of Alles in één pakket
Wij nemen u niet alleen installatie werkzaamheden uit handen dat u maar hoeft te e-mailen. Ook nemen wij het configureren, het wijzigen van demo content dat soms mee geïnstalleerd wordt bij een webapplicatie, het plaatsen van aangeleverde content en het naadloos aansluiten van de webapplicatie op uw website voor onze rekening.

U hoeft dus niets zelf te doen, maar dat mag natuurlijk wel. Voor het installeren, configureren en aansluiten op uw website worden geen kosten gerekend. Voor het plaatsen van aangeleverde content en/of de webapplicatie uitbreiden naar wens of door te ontwikkelen naar wens geldt wel een additionele vergoeding en wordt op offerte basis geregeld.

Voor klanten met Digitaal Visitekaartje Online en/of webhosting van Think Webdesign
Als u geen gebruik maakt van één van onze complete website pakketten, maar wel van webhosting, dan kunt u ons elk kalender jaar voor vijf webapplicaties kosteloos inschakelen om de basis te laten installeren. De webapplicatie draait dan stand-alone (niet voor alle webapplicaties geschikt). Na de vijfde installatie of voor het integreren van scripts, naadloos aansluiten van de webapplicatie op uw website, configureren, wijzigen content  en/of uitbreidingen en aanverwante geldt wel een additionele vergoeding en wordt op offerte basis geregeld.

Kortom: een basis installatie laten verrichten kost niets, mits u klant van Think Webdesign bent.
De webapplicatie kan direct in gebruik genomen worden.

Wel of niet klant en wilt u eens een opensource webapplicatie uitproberen? Geen probleem! Informeer naar ons demo domein, waar al veel webapplicaties op zijn geïnstalleerd en elke avond gereset worden. U ontvangt de inloggegevens van een webapplicatie naar keuze en kunt met de werking spelen. Stuur even een e-mail of gebruik ons contactformulier.