Opensource

optionen handeln lernen HomeOpensource

Wat is opensource

http://dijitalkss.com/category/sustainability-2/page/3 Opensourcesoftware (soms ook openbronsoftware) is computerprogrammatuur waarvan de broncode wordt vrijgegeven. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om de software te bestuderen, aan te passen en te verbeteren. De ontwikkeling van opensourcesoftware komt vaak tot stand op publiekelijke en gemeenschappelijke wijze, door samenwerking van zowel individuele programmeurs als overheden en bedrijven. Opensourcesoftware is tevens de meest prominente ontwikkeling in de opensourcebeweging. Bron en meer informatie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Opensourcesoftware 

Gratis webapplicaties

source site Think Webdesign spant zich niet alleen in voor de ontwikkeling van webapplicaties en websites op maat naar uw (specifieke) wensen en eisen. Soms is een opensource oplossing, als dat er al is, net zo geschikt, omdat het die functionaliteiten beschikt u naar zoekt. In overleg met u kan besloten worden gebruik te maken van opensource. U betaald niet voor de opensource software, dat gratis is. U betaald niet voor de ontwikkeling, maar voor de service verlening die wij bieden en eventueel maatwerk aan de opensource (uitbreidingen, door ontwikkeling, nieuwe functies of extra functies naar uw specifieke wensen en eisen).

Unieke en specifieke wensen en eisen? Dan is ontwikkeling op maat (€€€) een uitkomst. Door Think Webdesign laten ontwikkelen (€€) is vaak voordelig(er). Een combinatie van opensource en maatwerk (€) scheelt soms zomaar de helft. Soms is de basis installatie opensource (€ 0,-) geschikt.
Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en adviseren u.