SEO Booster

SEO Booster! *

1. Wat levert het op?
→ Een goede investering voor tijdwinst, meer bezoekers en meer omzet!
2. Wat kost dat?
→ Een fractie van wat het u oplevert
3. Hoe kan dat?
→ Door een commissie per verkoop, lead, vertoning of bezoeker

Veruit de meest gebruikte term op het gebied van Internet marketing is wel  click here SEO, dat staat voor  http://wallakra.com/?santavswediya=flashback-Tadalafil-p%C3%A5-n%C3%A4tet&c35=cc Search Engine Marketing, of wel:  source link zoekmachine optimalisatie. Voor u de SEO Booster kunt begrijpen leest u het beste eerst over SEO en wat SEO precies inhoudt. Daarna geven we u het topje van de ijsberg over de wijze waarop Think Webdesign websites met een goede basis ontwikkeld.

Met in uw achterhoofd SEO en websites met een goede basis snapt u waarom en begrijpt u hoe SEO Booster werk van u, uw webdesigner of technische partij uit handen neemt, zo veel, zo lang en zo vaak u maar wilt!

SEO tijdrovend? Nu niet meer, met SEO Booster!

De basis SEO criteria zijn in uw website verwerkt en gelden vaak voor elke webpagina. Elke webpagina van uw website heeft dus dezelfde titel, omschrijving en trefwoorden, maar dat ook anders! Om elke webpagina van uw website (verder) te optimaliseren voor zoekmachines, is het zaak om ook elke webpagina te optimaliseren, door naast het (laten) schrijven van conversie verhogende en pakkende teksten, aan elke webpagina afzonderlijk de basis SEO criteria toe te kennen.

Wat is SEO Booster?

SEO Booster is de door Think Webdesign gegeven naam aan een door Think Webdesign ontwikkeld CMS dat zich louter richt op SEO. Met het CMS kunt u zien welke webpagina’s, website en/of landingpagina’s het meeste rendement opleveren tegen de laagst mogelijke investering.

Wat kunt u met SEO Booster?

Met SEO Booster kunt u de basis SEO criteria voor elke webpagina instellen. Er is dus geen of niet langer sprake van een en dezelfde (basis) SEO criteria die voor uw hele website geldt inclusief de achterliggende webpagina’s. Automatisch worden alle webpagina’s met de beste conversie met elkaar afgewisseld. Later gaat dit enkel nog om de webpagina’s met de beste conversie, die webpagina’s die het beste scoren.

Ook kunt u met SEO Booster vooruit werken, door alvast conversie verhogende en pakkende teksten te (laten) schrijven op momenten dat het u, uw webdesigner, werknemer(s) of tekstschrijver dat schikt. Die webpagina’s kunt u later inzetten of om gewoon eens te proberen en zien hoe die scoren. U kunt eenvoudig instellen op welke dagen van de maand welke webpagina’s (teksten) getoond worden. Ook handig bij een aanbieding u op een bepaald moment in wilt laten gaan.

De beste webpagina’s met de beste conversie verhogende en pakkende teksten die voor u werken (lees: waarmee u meer omzet haalt), die kunnen vastgezet worden of SEO Booster doet dat voor u. De beste webpagina’s zijn die webpagina’s die bijvoorbeeld na twee maanden het hoogste rendement opleveren; gemeten over het aantal gevolgde verkopen, het aantal binnengekomen leads, bel me terug actie(s) of andere door de bezoeker van uw website of webpagina uitgevoerde of ondernomen door u gewenste actie op die beste webpagina.

De webpagina’s met conversie verhogende en pakkende teksten welke minder opleveren of een mindere score hebben ten opzichte van de beste webpagina’s met een hogere score, die kunnen bijgewerkt worden, ook op momenten dat u schikt. Zo ontstaat er tussen verschillende webpagina’s onderling een competitie waar generisk Sildenafil Citrate billigt u zelf de vruchten van plukt.

SEO Booster maakt het mogelijk om webpagina’s die niets opleveren eenvoudig bij te bestellen en te investeren in die wel opleveren.

 

SEO Booster kan in veel gevallen ook ” aangesloten”  worden op niet door Think Webdesign ontwikkelde websites en draait ook stand-alone, informeer gerust en vrijblijvend.

* Bij elke door Think Webdesign ontwikkelde website is sprake van de basis SEO criteria in die website.
* is de gegeven naam aan een door Think Webdesign ontwikkeld CMS dat zich louter richt op SEO.