Opmaak en aanleveren

Aanlever specificaties

Think Webdesign doet er alles aan om uw drukwerk tijdig te leveren, maar daarvoor moeten bestanden wel in orde zijn. Alle door Think Webdesign ontwikkelde drukwerk bestanden zijn druk-proof.

overbought oversold indicators forex Aanleveren
Het is niet verplicht drukwerk door Think Webdesign te laten ontwerpen. Zelf aanleveren van ontwerpen is ook mogelijk. Het maakt niet uit of u al klant bent. Voor het aanpassen van niet correcte aangeleverde bestanden of een controle op verzoek, wordt eenmalig € 40,00 in rekening gebracht.

Aanleveren kan per e-mail per post op CD of DvD of bijvoorbeeld een USB stick. Vermeld altijd duidelijk:

  • Uw (bedrijfs)naam
  • Factuur- en afleveradres
  • Contactpersoon
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Levering onder uw naam of maakt niet uit
  • Aantal exemplaren
  • Het soort drukwerk (flyers? visitekaartjes?)

U ontvangt altijd eerst een offerte en opdracht bevestiging.

 

http://www.kenyadialogue.com/?selena=iqc-option&adf=b6 Niet door Think Webdesign ontworpen? Bekijk de checklist!

Als u zelf ontwerpt kunt u zich het beste houden aan onderstaande checklist. Als u ontwerpen aanlevert van derden, dan kunt u bij derden informeren, maar om een controle of correctie verzoeken is ook
mogelijk (€ 40,00).

analisi grafici opzioni binarie Afloop van 3mm aan elke kant
Het drukwerk wordt na het drukken op de juiste maat gesneden. Voorzie daarom steeds een ontwerp dat aan alle (4) zijden 3mm groter is dan het standaardformaat. Tel dus 6mm bij de langte en 6mm bij de breedte van het gekozen formaat op. Formaten van visitekaartjes vindt onder visitekaartjes, andere zijn opvraagbaar.

http://hautplantade.com/?pemeb=treding212&3c8=b1 Tekstafstand 3mm van snijrand
Alle tekst – zeker kleine tekst – plaatst u nog eens 3mm van de snijrand. Zo vermijd u dat de tekst tegen de rand ‘plakt’ of dat er letters worden weggesneden

go CMYK – Kleurenmodus
Zorg dat alle aangeleverde bestanden steeds in de CMYK-kleurenmodus staan (speciaal voor drukwerk) en niet in RGB (voor beeldschermen).

http://stamparija-rankovic.com/?prilko=purchase-Priligy-%28sildenafil-citrate%29-in-Columbia-South-Carolina&0ec=fd Resolutie 300 DPI
Dit is de enige manier om haarscherpe teksten en afbeeldingen te krijgen. Zo vermijd u bij het vergroten een wazig resultaat of ‘blokjeseffect’.

binäre option forum Sla ontwerpen op als JPG of PDF
Hierdoor verkrijgt men een compact bestand en blijft de hoogst mogelijke kwaliteit toch behouden. Bovendien zijn dit standaard formaten, platform- en programmaonafhankelijk. Geen quarkXpress, Photoshop, Illustrator, InDesign, Coreldraw, Photopaint, Paint, Powerpoint of Worddocumenten.

marco antonelli opzioni binarie Maximale kwaliteit bij het opslaan van bestanden
Sla bestanden op in de hoogst mogelijke kwaliteit (jpg en pdf op 100%)

http://unikeld.nu/?ioweo=ig-trading&c25=2b Teksten omzetten naar lettercontouren
Zorg dat alle tekst omgezet is in lettercontouren (curves, outlines). Zo vermijd u dat er teksten ontbreken of anders worden afgedrukt dan voorzien.