Altijd up-to-date

click HomeGratis lidmaatschapAltijd up-to-date

Veel redenen altijd up-to-date

option bit eu Er zijn veel redenen waarom u er verstandig aan doet uw website, (opensource) webapplicatie of webshop zo up-to-date als mogelijk te houden en zo snel als mogelijk bij te werken naar de laatste (stabiele) versie.

  • de meeste updates van software bevatten zgn. bugfixes (foutoplossingen)
  • soms zijn er nieuwe en handige bruikbare functies toegevoegd
  • juiste samenwerking tussen verschillende platformen
  • juiste werking op verschillende apparaten (Desktop, tablets, mobiel, iphone, ipad, televisie of besturingsystemen Android, iOS, Windows, Linux, verschillende browsers waaronder Internet Explorer, Firefox
  • Beveiliging kwesties om hacks tegen te gaan en uit te sluiten spelen de belangrijke rol. Deze zijn van groot belang en dat geldt niet alleen als er sprake is van online betalingsverkeer; iDeal en creditcard, maar ook als er persoonsgegevens verwerkt worden en opgeslagen.
  • Hacks uit te sluiten (database dump), waarbij alle gegevens verloren gaan, Hacks insert database, waarbij gegevens in de database worden opgeslagen die daar niet in thuis horen.
Wist u dat de Nederlandse wetgeving voorziet in het opleggen van boetes als er (persoons)gegevens op straat komen te liggen!? U kunt dan wel aantonen u er alles aan heeft gedaan om hacks v.w.b. uw online webapplicatie(s) tegen te gaan.

Updates server platform

http://ithu.se/pl/webbinar-digitala-examinationsformer Als de partij bij wie u webhosting afneemt software updates aan de web server uitvoert, dat periodiek wordt gedaan, terwijl uw website of webapplicatie niet up-to-date gehouden is of wordt, dan kan dat “zomaar” resulteren in een onjuiste werking van uw website, webshop of andere webapplicatie, inclusief de geïnstalleerde modules, plugins of andere uitbreidingen.

https://www.aliantpayments.com/crypto/8966 Anders is het als u webhosting afneemt in de vorm van bijvoorbeeld een VPS (Virtual Private Server) of Dedicated Server (eigen fysieke server), waarbij u verantwoordelijk bent voor het aanbrengen van updates en dat onder eigen beheer valt, mits uitbesteed (bijvoorbeeld in de vorm van een Service Level Agreement of managed hosting).

Voor wie is altijd up-to-date?

Het Altijd up-to-date abonnement ontzorgt en is voor elke website- webapplicatie en/of webshop bezitter. Met name, maar niet uitsluitend, waarbij er sprake is van online betalingsverkeer, verwerking persoonsgegevens en als er snelle ontwikkelingen van de webapplicatie zijn.

follow link