Gratis lidmaatschap

Gratis lidmaatschap

Alle klanten van Think Webdesign en die gebruik maken van een webhosting pakket welke vermeld staat op webdesignhilversum.nl, ontvangen een gratis lidmaatschap (maximaal 1 per klant).
Het gaat om de volgende webhosting pakketten:

 • Think Pine
 • Think Pinut
 • Think Cashew
 • Think Macademia
 • Think Walnut
 • Think Coconut
 • Alle clustered hostingpakketten
 • Alle clustered hostingpakketten op thinkwebdesign.nl

Maakt u nog steeds gebruik van een ouder hosting pakket? Dan profiteert u nog niet van alle voordelen. Kom meer te weten » Maakt u gebruik van voormelde hosting pakketten welke eind 2012 zijn geïntroduceerd, lees dan verder.

 

Arbeidstijd tegoed als onderdeel van het gratis lidmaatschap

http://docimages.fi/?dereter=binary-options-trading-signals-cedar-finance&34e=b3 Een uur arbeidstijd tegoed
In combinatie met één van de deze Quality hostingpakketten ontvangt u op jaarbasis één uur arbeidstijd als tegoed.

binäre optionen broker mindesteinsatz 2 of 3 uur arbeidstijd tegoed + 5 t/m 15% korting
In combinatie met één van deze Clustered hostingpakketten ontvangt u afhankelijk van het clustered hosting pakket 2 of 3 uur arbeidstijd tegoed op jaarbasis in plaats van één uur arbeidstijd tegoed en ook nog eens 5-, 7-, 10- of 15% korting op ons uurtarief zolang het om de eerste 5 uur buiten uw tegoed gaat, als verrichte werkzaamheden buiten uw tegoed zouden vallen.

binäre option gewinne wie können sie .000 pro monat Half uur per maand
In combinatie met het kant-en-klaar website pakket of compleet website pakket, beschikt u iedere maand over een half uur gratis arbeidstijd in plaats van één uur arbeidstijd tegoed.

trading 60 secondi opzioni binarie plus500 6 uur arbeidstijd tegoed
In combinatie met het Compleet website pakket II van € 45,00 excl. BTW per maand, beschikt u over 6 uur arbeidstijd tegoed op jaarbasis in plaats van één uur arbeidstijd tegoed op jaarbasis.

order generic Lyrica online 15% korting
In combinatie met Altijd up-to-date, zonder uw omkijken naar, ontvangt u naast arbeidstijd tegoed 15% korting op herstelwerkzaamheden (hacks/phishing/bugs/updates) als nodig.

ab wann gibt es Sildenafil Citrate billiger Arbeidstijd tegoeden per kalenderjaar
Arbeidstijd tegoeden zijn inzetbaar (op uw verzoek of volgens vaste afspraak) vanaf 1 januari t/m 31 december, niet op te sparen en lopen mogelijk niet gelijk aan de contractduur van het hostingpakket. Als uw arbeidstijd tegoed op is, dan ontvangt u vanaf januari gewoon weer nieuwe!

buy tastylia online Arbeidstijd tegoed opwaarderen
Daarnaast kunt u arbeidstijd tegoeden tussentijds opwaarderen, dat handig en voordeliger is, mits sprake van werkzaamheden op komst of periodieke werkzaamheden; kijk onder de tab: “Arbeidstijd tegoed opwaarderen”. Arbeidstijd tegoed dat is opgewaardeerd verloopt niet na één jaar.

Voorwaarde arbeidstijd tegoeden als onderdeel van het gratis lidmaatschap
Stel dat er in januari werkzaamheden op uw verzoek zijn verricht en verrekend met uw arbeidstijd tegoed. In februari besluit u op te zeggen met als gevolg dat de overeenkomst in juni niet verlengt wordt. In dat geval worden de in januari verrichte werkzaamheden welke verrekend zijn met uw arbeidstijd tegoed alsnog in rekening gebracht. Met andere woorden: Er dient sprake te zijn van een overeenkomst met een aan één gesloten periode van 12 maanden.

Waarvoor is mijn arbeidstijdtegoed inzetbaar?

http://thesportsinjuryclinic.org/clubphysioplan/ Arbeidstijdtegoeden worden verrekend met alle op uw verzoek verrichte werkzaamheden. Het gaat om vrijwel alle internetgerelateerde werkzaamheden welke onder de dienstverlenging van Think Webdesign vallen, en die is uitgebreid!

Domeinnamen komen met alle mogelijke redirects en alle mogelijke (DNS) instellingen,
anti-virus en spamfilter als het om e-mail gaat, e-mail- en domein forwards/redirects,
e-mailaliassen, -auto beantwoorders, afwezigheidassistent (vakantiebericht) enzovoorts.

Tastylia Wholesaler All-in service
U hoeft nooit extra te betalen voor bijvoorbeeld: een domeinnaam + redirect of een domeinnaam + e-mailadressen. Eveneens is er sprake van snel en krachtig beheerpaneel DirectAdmin, met automatisch herstel om up-time (bereikbaarheid) te waarborgen. Het beheerpaneel om instellingen te verrichten is om die reden 365/7/24 bereikbaar en overigens gelden er ook geen licentiekosten.

Configuratie instellingen, e-mailadressen instellen, back-ups maken, alle denkbare internet gerelateerde vragen beantwoorden, helpen met (account/server/website)instellingen, tips en trucs-, service en support ontvangen enzovoorts. Dat is waarvoor u het gratis lidmaatschap met arbeidstijdtegoed voor ontvangt. Het arbeidstijd tegoed kan afhankelijk van uw pakket oplopen tot en met zes uur op jaarbasis!

Met premarin cream cost walmart meer dan 19 jaar ervaring met en op internet, waarvan de afgelopen 14 jaar full-time, kunnen wij een adviserende rol inmiddels ook goed vervullen.

opcje binarne skuteczna strategia Website uitbreiden, nieuwe websites & mogelijkheden
Denk gerust ook aan het uitbreiden van uw huidige website, SEO, toppositie Google en andere internetmarketing mogelijkheden of webshops. Wat dacht u van een gloednieuwe en helemaal complete responsive website geschikt voor alle type beeldschermen.

Een website welke aansluit aan uw (huidige of nieuwe) huisstijl. Een website welke onder andere geschikt is voor tablet, phablet en smartphone. Een website waarbij sprake is van handige social media, om eenvoudig berichten welke slechts éénmalig ingevoerd hoeven te worden via een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem, te kunnen delen met een klik op de knop. Berichten zijn snel en eenvoudig te plaatsen, niet alleen op uw website publiceren, maar ook om vanaf uw website door uzelf en andere te (laten) delen op alle bekende social media kanalen waaronder Facebook, Twitter, Linked-in en Google Plus. Berichten kunnen met dezelfde eenvoud direct ook aan uw volgende nieuwsbrief in een hand omdraai worden toegevoegd. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en nog steeds gebruiksvriendelijk!

Alles met life-time garantie door onze Altijd up-to-date & back-up service. Vergeet ook de bel-me-terug functie niet in uw nieuwe website op te laten nemen als u toch goed bezig bent en informeer dan gerust gelijk eens naar de mogelijkheden voor ontwerpen van- t/m drukken van reclamedrukwerk.

click here Direct in mindering op verrichte werkzaamheden
Arbeidstijd tegoed wordt direct in mindering gebracht op werkzaamheden die op uw verzoek zijn verricht en waarvoor geen vaste prijs geldt (bijvoorbeeld domeinen/hosting) of waarvoor al een aanbiedingstarief geldt. Zo bent u altijd het voordeligste uit en als het om werkzaamheden binnen het tijdbestek van uw arbeidstijdtegoed gaat helemaal geen factuur!

Ondernemers ontzorgt

U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het verrichten van instellingen of aan uw (IT)medewerkers overlaten, maar gewoon uitbesteden is natuurlijk nog veel gemakkelijker en dikwijls voordeliger!

U kunt voor veel internet gerelateerde zaken contact opnemen per e-mail, sms, whatsapp of telefonisch en wij doen de rest. Ook uw medewerkers staan wij graag te woord en helpen.

Altijd een IT-mannetje paraat als nodig
U heeft altijd de keuze om gebruik te maken van één van onze scherp geprijsde en volledige aanbiedingen, maar ons inschakelen als regel-mannetje voor internetzaken, of internetzaken met derden in plaats van gebruik te maken van onze aanbiedingen, behoort ook tot de mogelijkheden. Zo heeft u hoe dan ook altijd een IT-mannetje paraat als nodig!

Arbeidstijd tegoeden opwaarderen (Hele jaar door >35% korting)

Het is mogelijk om arbeidstijd tegoeden op te waarderen tegen gereduceerd tarief, waarbij uw voordeel op kan lopen tot en met meer dan 35% korting op ons voordelige uurtarief!

Dit voordeel is exclusief voor klanten en is van toepassing op uren welke vooraf ingekocht worden en waarmee het arbeidstijd tegoed verder opgewaardeerd wordt. In tegenstelling tot het arbeidstijdtegoed als onderdeel van het gratis lidmaatschap, zijn vooraf ingekochte uren ten minste drie jaar geldig tegen het gereduceerde tarief. Na drie jaar tegen het reguliere tarief van dat moment, verrekend met resterend tegoed in uw voor- of nadeel, maar nooit bijbetalen als verrekening in de min zou komen. Opgewaardeerd arbeidstid tegoed door vooraf ingekochte uren is 10 jaar geldig.

 

 

Klanten van Think Webdesign met gratis lidmaatschap…

 

 • …hebben toegang tot álle support pagina’s
 • …gratis gebruik van hulp op afstand
 • …ontvangen hulp en advies aangaande hun website(s) en andere Internet gerelateerde zaken.
 • …worden op de hoogte gehouden van Nederlandse wet- en regelgeving rondom Internet.
 • …kunnen zelf eenvoudig e-mailadressen e.a. instellen en beheren of aan Think Webdesign overlaten.
 • …zijn zeker van backups van website, database data, e-mail- en gebruikersinstellingen.
 • …zijn zeker van een hoge uptime en hoge beschikbaarheid voor hun website(s) en e-mail.
 • …profiteren van extra kortingen en een voordelig uurtarief of fixed prices.
 • …komen in aanmerking voor de help-mij-op-weg service tegen gereduceerd tarief.
 • …ontvangen niet direct of niet een factuur als zij ons inschakelen.
 • …hebben in combinatie met één hosting pakket recht op minimaal een uur arbeidstijd per jaar.
 • …komen in aanmerking voor altijd up-to-date.
 • …worden met voorrang geholpen en genieten een snelle response tijd, soms ook in het weekend.
 • …kunnen meer dan 50 meest populaire opensource webapplicaties kosteloos laten installeren.

Het gratis lidmaatschap wordt gegeven als u één van de webhosting pakketten afneemt die vermeld staan op webdesignhilversum.nl of als u gebruik maakt van het complete website pakket II, Digitaal visitekaartje en Alles in één website pakket. Om over te stappen en van het gratis lidmaatschap gebruik te maken, verwijzen wij u door naar deze webpagina en contact op te nemen.

Jarenlange ervaring, ruime kennis, hoge service

Waarom klanten van Think Webdesign beginnen met een streepje voor is duidelijk. Think Webdesign heeft passie voor Internet, ervaring sinds 1995-1996 en besteed de grootst mogelijke zorg aan de websites en ander internetgerelateerde van haar klanten.

Klanten van Think Webdesign beginnen en hebben een streepje voor

Eigenaar Robert P. Stoffer is alweer 15 jaar dagelijks met en op het Internet bezig. Officieel actief sinds januari 2002 maakt hij het Internet eigen. Think Webdesign heeft service en support hoog in het vaandel staan en doet er alles aan dat zo te houden. Kom meer te weten over Think Webdesign.

Programmeertalen en platformen

Think Webdesign werkt 9 van de 10 keer met PHP voor dynamische websites en MySQL databases, een krachtige combinatie. Met toppositie Google: meer omzet tegen lage kosten. Door het inzetten van geautomatiseerde mogelijkheden of een stukje software op maat laten ontwikkelen kunt uw bedrijf geld besparen. Kom meer te weten →

Als één van onze aanbiedingen niet geheel aan uw wensen of eisen voldoet kunt u ons gerust een seintje geven. Wij zijn altijd bereid samen met u een passende oplossing te vinden, waarbij maatwerk, ontwikkeling websites, webapplicaties en webshops naar uw (specifieke) wensen en eisen mogelijk is.