AbuseHUB van start: botnets aangepakt

follow Internet service providers, SURFnet en SIDN gaan met nieuw systeem de strijd aan tegen botnets.  opzioni binarie sede italia Tijdens het ECP Jaarcongres in het AFAS Circustheater in Scheveningen lanceerde de vereniging Abuse Information Exchange officieel de AbuseHUB.

http://www.segway.fi/?kastoto=steuerrecht-bin%C3%A4rer-handel&b6c=5d De AbuseHUB is een systeem dat verwerkt centraal informatie over botnetbesmettingen in Nederland, met als doel besmette computers sneller te detecteren en internetgebruikers beter en sneller te helpen als hun computer besmet is met een virus. Zo kunnen botnets effectiever bestreden worden en wordt de internetveiligheid in Nederland verder verhoogd. AbuseHUB is een ontwikkeling van zeven internet service providers, SURFnet en SIDN en is tot stand gekomen met financiële steun van het ministerie van Economische Zaken en SIDN. 


siti per opzioni binarie deposito minimo 5 Aantal besmettingen is hoog en stijgt
Botnets zijn netwerken van computers die zonder medeweten van hun eigenaar besmet zijn met een virus of andere kwaadaardige software. Ze kunnen daardoor door derden worden misbruikt. Botnets worden op grote schaal ingezet voor het versturen van spam en voor het uitvoeren van cyberaanvallen. De botnetsoftware zorgt op de besmette computer meestal voor weinig problemen en wordt door eindgebruikers vaak niet eens opgemerkt. Maar botnets kunnen grote overlast en schade veroorzaken voor anderen. Volgens onderzoek van de TU Delft heeft 5 tot 10 % van consumenten jaarlijks te maken met een botnetinfectie. Abuse Information Exchange wil dit percentage omlaag brengen.

enter Krachtig optreden
Abuse Information Exchange is een initiatief van internetproviders KPN, SOLCON, Tele2, UPC, XS4ALL, ZeelandNet en Ziggo, en van SIDN. De vorig jaar opgerichte vereniging is ontstaan vanuit ECP, het Platform voor de Informatiesamenleving en heeft SURFnet kort na de oprichting als lid kunnen verwelkomen. Sindsdien is de AbuseHUB gezamenlijk ontworpen en met softwareontwikkelaar Ibuildings is het systeem gerealiseerd. Na een uitvoerige testfase is de AbuseHUB nu gereed en vandaag officieel in gebruik genomen. Gert Wabeke, voorzitter van Abuse Information Exchange: “Meldingen over botnetbesmettingen worden door de AbuseHUB verzameld, geanalyseerd, gesorteerd en verzonden naar de aangesloten leden. Op deze manier krijgen bijvoorbeeld de internetproviders een actueel overzicht van besmettingen in hun netwerk en kunnen ze zeer snel en gericht actie ondernemen om de botnetbesmetting te verwijderen. Hierdoor beperken we de schade die een botnet aan kan richten en besparen ze kosten.“

http://louisewoodhouseflowers.com/?jikkas=binary-options-trading-nz&0a1=64 Think Webdesign
Een steentje dat Think Webdesign bijdraagt aan haar klanten, is het verzorgen van updates aan websites. Met de Altijd up-to-date service worden uitgekomen updates aan de meest bekende populaire webapplicaties, maar ook aan op maat ontwikkelde-, zo spoedig als mogelijk aangebracht, zonder dat de opdrachtgevers daar omkijken naar hebben en zonder dat maatwerk verloren gaat. Het is met name belangrijk websites up-to-date te houden om zo bekend geworden beveiligingslekken tegen te gaan en bugfixes te verhelpen. Verder is er een gratis periodieke nieuwsbrief en een nieuwsbrief alleen voor klanten. Dikwijls staat in die nieuwsbrief aangegeven welke virusscanners gratis zijn om te installeren, handige schermafdrukken over hoe precies te installeren en met Help mij-op-weg service loggen wij in op de computer en installeren e.e.a. voor de klant en wel zonder extra kosten, ook het maken van back-ups hoort daarbij. Uiteraard heeft iedereen baat bij een smet- en virusvrij internet.

Geen reactie mogelijk.